Despre noi


Bine ați venit la Jaluxiana SRL! Suntem o firmă cu o experiență de peste 11 ani în domeniul confecționării și montajului de jaluzele interioare și exterioare, pergole, plisee și copertine. De asemenea, oferim servicii de montaj pentru ușile de garaj și închidere terase.

Ne-am început activitatea în anul 2012 și, de atunci, am crescut constant, devenind unul dintre cei mai respectați furnizori de soluții de umbrire din zonă. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști dedicați, care sunt întotdeauna pregătiți să ofere servicii de înaltă calitate și sfaturi personalizate pentru fiecare client în parte.

Ne străduim să întâmpinăm nevoile și dorințele clienților noștri prin oferirea unei game largi de produse și servicii, precum și prin asigurarea unui serviciu de consultanță de calitate. Suntem convins că fiecare client merită atenție și soluții personalizate, așa că ne asigurăm că întotdeauna suntem disponibili pentru a vă oferi ajutorul și sfaturile de care aveți nevoie.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții de umbrire pentru casa sau afacerile dvs., nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna pregătiți să vă oferim sfaturi și să vă ajutăm să luați cea mai bună decizie pentru nevoile dvs.

Ne desfășurăm activitatea în principal pe raza județelor Mureș, Cluj și Bistrița-Năsăud.

Nu ezitați să ne contactați deoarece deplasarea la locația Dvs. și efectuarea măsurătorilor în vederea emiterii unei oferte de preț sunt gratuite.